MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK BIJ ZNI

MIJN MOOISTE MOMENT VAN DE DAG

Voor iedere monteur installatietechniek is dat iets anders. Het kopje koffie ’s ochtends vroeg in de keet met de collega’s. Als het eindelijk lukt om die aansluiting dan toch perfect te krijgen. Het werken aan projecten met duurzame oplossingen. Of is het mooiste moment van de dag, na een lange dag hard werken, voldaan de bus in stappen en naar huis gaan? Wat is jouw moment?

WAAR STAAN WIJ VOOR?

De tijd van enkel leidingen leggen en cv-ketels aansluiten ligt alweer een flinke tijd achter ons. Het werk wordt steeds uitdagender en daarmee ook het werk voor een monteur installatietechniek. En het maakt niet uit of het gaat om badkamers in de woningbouw of grote projecten in de utiliteit. Met regelmaat komen er nieuwe uitdagingen op ons pad. Uitdagingen die wij graag aan gaan. Hoe? Door samen te werken, samen slimmer te worden en bovenal door samen veel plezier te hebben.

Wij zijn misschien niet de grootste partij van het land, wij verzorgen wel de grootste projecten. Daar hebben we de beste vaklieden voor nodig, jij dus. Wij zoeken monteurs installatietechniek die houden van afwisseling in projecten. Monteurs die wij graag de volle verantwoordelijkheid geven over hun werk zonder over de schouder mee te kijken.

Hoe we dat doen? Je leest het onder andere in de verhalen hieronder!

We zijn trots op wat we doen. We zijn trots op onze helden die elke dag maken wat de collega’s op kantoor bedenken. Met elkaar bedenken, maken en onderhouden wij de mooiste projecten in de installatietechniek. En wie weet ben jij één van onze nieuwe helden!

Wil jij als monteur installatietechniek bij ons komen werken?