Werkvoorbereider – Tekenaar bij ZNI

DAAR TEKEN IK VOOR!

Voor iedere Werkvoorbereider / Tekenaar is dit iets anders? Haal jij je voldoening uit het meewerken aan de perfecte 3D BIM Modulaties, word jij enthousiast van een planning waar geen spelt tussen is te krijgen of kijk je liever naar het grotere geheel? Werken aan duurzame woningen voor een klimaat neutrale toekomst, distributiecentra met een gezonder leefklimaat of ga jij naar de zaak voor het plezier met je collega’s? Waar teken jij voor?

WAAR STAAN WIJ VOOR?

De tijd van enkel leidingen leggen en cv-ketels aansluiten ligt alweer een flinke tijd achter ons. Het werk wordt steeds uitdagende en daarmee ook het werk voor een werkvoorbereider / tekenaar. Het maakt niet uit of het gaat om badkamers in de woningbouw of grote projecten in de utiliteit. Met regelmaat komen er nieuwe uitdagingen op ons pad. Uitdagingen die wij niet uit de weg gaan. Hoe? Door samen te werken, samen slimmer te worden en bovenal door samen veel plezier te hebben.

Wij zijn misschien niet de grootste partij van het land, wij verzorgen wel de grootste projecten. En daar hebben we jouw vakmanschap en diversiteit voor nodig. Wij zoeken werkvoorbereiders / tekenaars die houden van afwisseling in projecten. Collega’s die uitgedaagd willen worden door nieuwe technieken, die houden van veel variatie in het werk én veel verantwoordelijkheid op zich willen nemen.

Hoe we dat doen? Je leest het onder andere in de verhalen hieronder!

We zijn trots op wat we doen. We zijn trots op de kennis van onze werkvoorbereiders /tekenaars die elke dag weer de ideeën van de klant weten uit te werken tot haalbare én georganiseerde projecten. Met elkaar bedenken, maken en onderhouden wij de mooiste projecten in de installatietechniek. En wie weet ben jij één van onze nieuwe helden!

Wil jij als werkvoorbereider / tekenaar bij ons komen werken?